Detta är en nyhetssajt om sånt som berör ungdomars hälsa direkt eller indirekt.

Här refererar jag, Kristina Berg Kelly, det jag tycker är intressant ny vetenskap, men också andra nyheter, udda men viktiga debattinlägg, och roliga och tänkvärda inlägg jag hittar i nyhetsfloden. Jag lägger ner arbete på att det skall trovärdigt och korrekt så vitt jag själv kan bedöma.

Sajten riktar sig till alla som är intresserade av ungdomars hälsa, främst proffsen inom sjukvården, men också föräldrar, lärare och kanske ungdomar själva.

Jag som är ansvarig för detta har ägnat nästan hela mitt yrkesverksamma liv år att främja ungdomars hälsa. Jag är docent och var överläkare på Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus. Jag arbetar som skribent, föreläsare och kursarrangör i Sverige, EU och WHO. Kontakta mig gärna på kristina@ungdomsmedicin.se.